Как приехте идеята?“Идеята“ е смъртта на актьора Светослав Пеев. Не

...
Как приехте идеята

снимка: Twitter

Коментари Харесай

Мария Касимова-Моасе: Как приехте идеята?“Идеята“ е смъртта на актьора Светослав Пеев

 

„ Как приехте концепцията? “Идеята “ е гибелта на артиста Светослав Пеев. Не е разбираемо и да задават нелепи въпроси. Уважение към работата, само че най-много почитание към хората се изисква, с цел да провериш най-малко какво написа в интернет. “ Това написа във фейсбук журналистът Мария Касимова- Моасе.

„ Скръбна физиономия и дреха в черно за включване от театъра на артиста Светослав Пеев не правят работа. Поне сигурно той някъде там горе се превива от смях.. “, написа още тя.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

Репортерка по малкия екран пита шефа на Сатирата „ Как приехте концепцията? “… „ Идеята “ е гибелта на артиста Светослав Пеев, който и тя настойчиво назовава Славчо.

Отиде си в действителност знакова фигура в българския спектакъл – последният мохикан от едно неповторимо потомство. Разбираемо е младежи да знаят прекомерно малко за него. Но не е разбираемо това да са младежи публицисти.

Не е разбираемо и да задават нелепи въпроси. Уважение към работата, само че най-много почитание към хората се изисква, с цел да провериш най-малко какво написа в интернет и да знаеш вярното име. Скръбна физиономия и дреха в черно за включване от театъра на артиста Светослав Пеев не правят работа. Поне сигурно той някъде там горе се превива от смях… Лек полет, чичо Слави! Прегръдки за децата и внуците ти!

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Коментари.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР